Snelle realisatie

De bouw van fase I kwam in voorjaar 2021 gereed, fase II is begin 2022 opgeleverd.

Gelimiteerd aanbod

In Bedrijvencentrum De Spil is ruimte voor 15 gebruikers (Fase I en II). Het is mogelijk om de reeds ingedeelde units met elkaar te koppelen.

Neem voor het bespreken van de koop- en huurmogelijkheden, actuele beschikbaarheid en kosten contact op met Jurgen van den Eijnden van Zuidwest Invest BV via 0624931274 of info@bedrijvencentrumtholen.nl of via Baas Makelaars in Halsteren.

Bedrijvencentrum Tholen en Bedrijvencentrum Tholen XXL

Of u nu net gestart bent met ondernemen, uitkijkt naar iets groters of op zoek bent naar een pand met een betere ligging: Bedrijvencentrum Tholen biedt ook voor uw onderneming interessante mogelijkheden!
Op dit moment wordt Bedrijvencentrum Tholen XXL ontwikkeld: 6 ruime bedrijfsunits op bedrijventerrein aan de Marconiweg in Tholen. Grootte variërend van 351 tot 450 m2.

Onderneem vanuit een professioneel en representatief pand op bedrijventerrein Welgelegen in Tholen. Bedrijvencentrum Tholen bestaat uit drie afzonderlijke gebouwen die in totaal bestaan uit 40 verschillende units. De units variëren in grootte, namelijk van 150 tot 1240 m2 met 6,5m vrije hoogte.

Elke unit beschikt over een eigen meterkast, een betegeld toilet met fonteintje en oprit + parkeerplaatsen. Een bedrijf met balieverkoop behoort tot de mogelijkheden. Het is mogelijk een kantoor en/of verdiepingsvloer te realiseren. Naast een eigen voordeur beschikt elke unit over een elektrisch bedienbare overheaddeur van 4 meter breed en 4,5 meter hoog; ideaal voor laden en lossen.

Kijk op de website van Bedrijvencentrum Tholen en Bedrijvencentrum Tholen XXL voor meer informatie.

Bedrijfsverzamelgebouw De Vang

Wij hebben tevens bedrijfsruimte beschikbaar op bedrijventerrein Oude Molen in Halsteren in Kantoor-Bedrijfsverzamelgebouw De Vang. Deze bedrijfsruimtes variëren in grootte, namelijk vanaf 129 m2 en groter.

De locatie van kantoor-bedrijfsverzamelgebouw De Vang op bedrijventerrein Oude Molen is uniek. Snelweg A4 ligt pal naast Oude Molen, deze is via een naastgelegen oprit bereikbaar. Snelweg A58 ligt op een paar minuten afstand. Elke unit heeft de beschikking over ruime parkeergelegenheden.

Kan uw bedrijf wel wat ruimte gebruiken? Wilt u uw klanten ontvangen in een representatief kantoor dat bovendien prima bereikbaar is? Informeer naar de mogelijkheden voor bedrijfsruimte in Halsteren via 06-24931274.

Kijk op de website van Kantoor-Bedrijfsverzamelgebouw De Vang voor meer informatie.