Prima stek en aantrekkelijke werkplek

Bedrijvencentrum De Spil ligt langs de A4, vlakbij Bergen op Zoom, naast de afslag Tholen. Vanaf deze locatie sta je met de auto in een half uur in Rotterdam, Antwerpen, Breda en Vlissingen. In de omgeving zijn vele mkb-bedrijven te vinden. De rustige en landelijke omgeving maakt ondernemen op deze unieke stek extra aantrekkelijk! Files zijn hier een zeldzaamheid… Elke unit heeft een eigen oprit en er zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen rondom het bedrijvencomplex.

Kenmerken Bedrijvencentrum de Spil

Relatief goedkoop

Veel bedrijven willen overstappen naar een groter bedrijfspand, maar dit moet financieel wel haalbaar zijn. Door de units zowel te koop als te huur aan te bieden, geven wij elke ondernemer de mogelijkheid om in te stappen.

Centraal gelegen

Centraal gelegen tussen Rotterdam, Antwerpen, Breda en Vlissingen, direct zichtbaar en prima bereikbaar vanaf de snelweg A4 vindt u binnenkort het moderne Bedrijvencentrum De Spil.

Voorzieningen

Elke unit is uitgerust met een elektrisch bedienbare overheaddeur, eigen oprit en parkeerplaatsen, tussenstraat, draagkracht 2.500kg per m2, zichtlocaties en meterkast met water-, stroom- en internetaansluiting.

Inrichting

Het is mogelijk een verdiepingsvloer te realiseren. Tevens beschikt elke unit over een elektrisch bedienbare overheaddeur van 4 meter breed en 4,25 meter hoog; ideaal voor laden en lossen.

15 units

De 15 units variëren in grootte van 115 tot 400 m2. Kies ook voor een bedrijfsruimte met een professionele en representatieve uitstraling!

Planning

De bouw van fase I kwam in voorjaar 2021 gereed, fase II is begin 2022 opgeleverd.